En sunburst Squier by fender stratocaster på hvid baggrund

Bedste begynder elguitar til under 2000kr

Hvor finder man den bedste begynder elguitar? Jeg har samlet de fedeste og bedste begynder elguitarer, som jeg har prøvet.

Det vil altid være svært at finde den bedste begynder guitar til sig selv, da folk har forskellige guitar præferencer. Men man kan altid prøve at se hvilke guitarer, som sine guitarhelt spiller på. Så kan man få en idé om hvilken type guitar man skal gå efter.
I min liste over de bedste begynder guitar, har jeg valgt at samle forskellige typer af guitarer. 

Squier Affinity Stratocaster

En sunbust Squier by Fender på hvid baggrund

Pris: 1490 kr

5/5

Dette er klart min anbefaling til alle guitarister, som for første gang skal begive sig ud i rejsen på en elguitar. Den er alsidig med sine single coil pickupper og kan være med i de fleste genre. Man ser stratocasterne blive brugt af rigtige mange, lige fra Kurt Cobain(Nirvana) til Eric Clapton. Det er en guitar, som man vil kunne bruge i mange år frem. Dette er den perfekte begynder el-guitar.

Epiphone SG Special VE CH

Epiphone SG god elguitar til begynder

Pris: 1159 kr

4.6/5

Rock guitaren på et budget alle sammen kan være med på. Med sine små 1100 kr. er det en guitar de fleste vil kunne få råd til. Hvis man er mere til rock ‘n’ roll er dette veje frem, da den får en mere rocket lyd med sine humbucker. Dette er en guitar hvor man også får rigtig meget guitar for pengene og en fornuftig gensalgs værdi, hvis man kommer dertil engang.
Sammen med en god forstærker, er dette en super fed guitar, som er klar til en omgang AD/DC.

Fender Squier bullet HSS

Hvid Squier by Fender med rosewood hals

Pris: 990 kr

4.4/5

Guitaren der kan bruges til det hele, da den både er udstyret med en humbucker og 2 single coils. Bygge kvaliteten er ikke helt den samme som den anden Squier, som jeg også anbefaler som nummer 1. Men tag ikke fejl, dette er også en super fed guitar. En guitar der er let at spille på og har hardtail, hvilket gør den ikke har tremolo arm at rykke i og holder stemningen længere. Super guitar til personen der vil spille alt slags musik og hellere vil bruge til på at spille og ikke stemme.

Harley Benton SC-Custom Ocean Flame

LP model begynder guitar

Pris: 1590 kr

4.7/5

Guitaren som virkelig er smuk og spillersom en drøm. Dette er Les Paul model fra Harley Benton, som virkelig er lækker bygget. 
Dette kan både være en rock elguitar, men kan også køre noget fed rytme guitar. 
Den leveres med 2 humbuckers, som virkelig er langt bedre end hvad prisen burde tillade. 

Når man køber sin første begynder elguitar, er det altid noget særligt. Derfor kan man jo ligeså godt købe, hvad der præcis passer til ens behov fra start. Jeg har fundet 3 el-guitarer som er helt vanvittig fede i forhold til prisen på under 2000kr.

Når man køber en el-guitar, er der flere ting at være opmærksom på. Hvilke genre vil man spille? Hvordan skal guitaren lyde? Hvilken type pickupper skal jeg vælge? Hvilken type gribebræt? osv.

Lyden på guitaren, afgøres af mange forskellige ting som eksempelvis træ og pickupper. Træsorterne vil jeg ikke gennemgå her, da der har lidt større betydning når man køber lidt dyre guitarer.

Er du muligvis på udkig efter den perfekte elguitar til dit barn, har jeg også lavet et indlæg med lækre el guitar til børn her.

Jeg håber min liste med bedste begynder guitar har hjulpet dig, så du kan træffe et valg, som passer til dine behov.

Boss kantana guitarforstærker

Forstærker til din elguitar?

Hvis du nu har fundet den elguitar du kunne tænke dig, men stadig mangler en forstærker.
Så har jeg samlet nogle lækre forstærkere, som er gode til prisen.