Bedste guitarforstærker (2021)

Den bedste guitarforstærker til prisen, hvordan finder man den? Jeg har lavet en overall liste med de bedste guitarforstærkere .

Top 5 - Bedste guitarforstærker

Hvilke guitarforstærker er den bedste guitarforstærkere, som er over-all good og man virkelig får noget value for money?

Min top 5 liste bed de bedste guitarforstærker:

Skal man ud at bruge penge på en ny forstærker til sin elguitar, kan man ligeså godt bruge dem fornuftigt. Man skal gøre op med sig selv, om man skal spille spille på værelset eller man skal kunne spille en hal op.

Man skal også vide hvilket budget man vil købe en guitarforstærker for.

Er man forholdsvis guitarist vil jeg anbefale at købe en ny guitarforstærker, da det brugte marked kan være super svært gennemskue. 

Jeg har opdele mine top lister efter prisen, da den er ret afgørende for hvad man får. Jeg skal nok komme ind på, hvad der forskellige guitarforstærkere er gode til.

Derudover vil jeg gerne komme med alternativer til guitarforstærkere og hvor man evt. kan købe dem brugt.

Bedste guitarforstærker under 1000 kr

bedste billige guitarforstærker

Pris: 899 kr

Fender Champion 20

Meget for pengene -
4.8/5

Her får man utrolig mange muligheder for rigtig få penge. Denne guitarforstærker indeholder både 24 presets og et hav af muligheder med modulationer. Et rigtig godt købe for pengene.

Pris: 888 kr

Orange Crush 20

Rock'N'Roll -
4.6/5

Her får man ikke bare en flot guitarforstærker, men man får virkelig også en guitarforstærker som kan spille alsidigt. Den er super fed til det lidt mere dirty rock. 

Bedste guitarforstærker mellem 1000kr - 3000kr

Bedste guitarforstærker under 3000 kr

Pris: 2755 kr

Boss Katana 100 MK2

Vanvittig til prisen
5/5

Her får du all-in-one løsningen, som simpelthen lyder alt for sprød. I denne Katana er der indbygget 60 Boss effekter, hvilket gør at den ikke har nogle begrænsninger på dette punkt. 

næstbedste guitarforstærker under 3000 kr

Pris: 2499 kr

Bugera V22 Infinium

Fuld rør til billig penge -
4.5/5

Her får du en kraftfuld forstærker fyldt med rør, som med sine 22 Watt kan spille utrolig højt. Du får en guitarforstærker med effektloop, som gøre den super anvendelig til lækker lyd.

Bedste guitarforstærker mellem 3000kr - 6000kr

Bedste guitarforstærker under 6000kr

Pris: 4799 kr

Fender Blues Junior

Vanvittig lækker lyd -
5/5

Dette er forstærkeren som levere super lækker lyd, og tager super fedt mod et pedalboard. Den er meget alsidig og går med på det meste, men det er på ingen måde en metal forstærker. Men sine 15 watt rør spiller blødt og lækkert, selv ved lav volume.

næstbedste guitarforstærker under 6000kr

Pris: 3599 kr

Marshall Origin 50C

Rør-rock på en kanal -
4.6/5

Her får du en super lækker guitarforstærker, hvis men er til det gode gamle rock ‘n’ roll. Den fungere rigtig godt med sin rør lyd, men den skal have noget power for at kommer kommer til sin ret. 

Lækker guitarforstærker til under 6000kr

Pris: 5199

Vox AC15 C1

Retro rør lyd -
4.5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

bedste guitarforstærker head

Pris: 4090 kr

PRS MT 15

Super fed head -
4.6/5

Kan man godt lidt looket og lyden af et full stack forstærker, er dette virkelig en forstærker man skulle overveje. Men får virkelig meget for pengene, hvis men ikke vil have noget vintage full stack.

Alternative til guitarforstærkere

Hvis man ikke lige kender til det, kan man godt undre sig over hvad et alternativ kunne være til en guitarforstærker. Men disse alternativer kan på nogle måder slå selv den bedste guitarforstærker. 
Der er selvfølgelig talt om moduleringer, hvor Line6 virkelig har vundet plads i mit hjerte og mange andres. De er kommet med en serier der hedder Helix, som er intet mindre end fantastisk. 

Pris: 7499 kr

Line6 Helix LT

VANVITTIG -
5/5

Dette er det mest revolutionerende indenfor guitarområdet, i den tid jeg har spillet guitar. Dette er pedalboardet det kan alt og lyder som en drøm. Er den dyr? Nej den er super billig. Du får nemlig 50 amps og over 100 effekter. 

Nogle kan muligvis syntes at 6699 kr er mange penge at smide for et pedalboard, men man får bare ALT for pengene. Du slipper for at bruge penge på pedaler, opbevare forstærkere og vedligeholdelse af forstærkere. Så helt klart et skud ud til til Line6’s Helix serie.

Der finder også andre moduleringer til guitar, men jeg mener dette er den bedste til prisen. Man kan også få en Kemper, som jeg desværre ikke har haft fornøjelsen af at prøve endnu, men de skulle være fede.
Line6 har også lavet tidligere versioner af moduleringer, som desværre ikke er lykkedes så godt. 

Hvor køber man brugte guitarforstærkere?

Der findes rigtig mange forskellige steder, hvor der bliver solgt brugt guitar gear. Jeg har et par fortrukne sider, hvor jeg handler med brugt gear.

Når man handler brugt guitarforstærkere er der ting man gerne skal være opmærksomme på, og som man kan spørge ind til. 

Eks. hvis man køber en rørforstærker, kan det være rart at vide hvor gamle de er og hvor længe de ca. har spillet. Hvis man har lidt mere erfaring på det brugte marked, men kan nogle gange høre om rørene er okay. Eller kan man med fordel tænde forstærkeren og bange forsigtigt på rørene, for at høre hvordan det lyder. 

Når jeg handler brugte guitarforstærkere, er det som regel et af disse steder:

Artikler

Lær at spille guitar

Lær at spille guitar

Kunne du tænke dig at lære at spille guitar? Så har jeg lavet en guide som fortæller om forskellige måde at lære kunsten på.