Bedste guitartasker Mono

Bedste Guitartaske

Hvorfor ikke købe godt og købe den bedste guitartaske, når man skal passe på sin elskede instrument.

Jeg vil komme med mine bud på den bedste guitartaske til forskellige sammenhæng. Der er nemlig meget stor forskel de tasker der er på markedet, og om man skal opbevare den hjemme eller man har den med ude at spille.

I denne artikel kommer jeg igennem disse typer guitartasker:

Bedste guitartaske til hjemmet

I hjemmet behøver en guitartaske ikke beskytte så meget, da den ikke får samme slag som hvis man er på tour. Men derfor kan man jo godt passe på den på bedst mulige måde.
Her laver Thomann nogle super fin tasker til billige penge, som passer godt på din guitar i hjemmet.
I det eksempel jeg kommer med, er til akustiske guitarer, men du kan se alle Thomans tasker her.

Lækker guitartaske til hjemmet
Guitartaske til akustiskguitar

Denne guitartaske beskytter super fint, når du ikke skal have den med på landevejene i lang tid. Den kan sagtens bruges til transport, så længe den ikke bliver kastet rundt. 

Pris: 135 kr

Bedste guitartaske til transport

Skal den guitar transporteres meget, er det vigtig at man opbevare sin guitar godt, da den kan få rigtig mange slag på sin vej. Det er vigtig at guitartasken er polstret godt, så kan kan modstå de salg og kast der nu måtte komme.
En ubetinget konge inde for de bedste guitartasker er Mono Cases. De laver guitartasker som kan holde til nærmest alt, hvilket også gør dem utrolig populære. Dog er de lidt dyre, men det er virkelig kvalitet.

Kongen af guitartasker
Bedste guitartasker Mono

Med denne taske kan du trygt tage din guitar med på farten. Den holder din guitar beskyttet, så du altid pakker en hel guitar ud.
Dog er den i den dyre ende, men den kan også bruges i rigtig mange år og passer til mange forskellige guitarer

Pris: 1590 kr

Opbevaring af guitar

Som alternativ til guitartasker, kan man vælge at købe en case, hvilket også beskytter din guitar rigtig godt. den bedste guitartaske sagtens hamle op med de semi godt guitarcases. Fordelen ved guitartasker er at de er nemmere at håndtere, hvilket også gør at det er et populært valg. 

Se artiklen om opbevaring af guitar

Jeg har lavet en artikel omkring opbevaring af guitar, så man kan have sin guitar i mange år. Det er gode råd og tips til, hvordan du bedst muligt opbevare din guitar. 

humidifier til guitar