Bedste overdrive pedal til guitar

Bedste overdrive pedal til guitar (2021)

Er man på udkig efter en fed overdrive pedal til sit pedalboard, så er dette det rette sted. Jeg har samlet en liste med de bedste overdrive pedaler.

Listen med de bedste overdrive pedaler

Maxon OD-808
Bedste overdrive pedal til guitar

Leder man efter en super fed og overall overdrive pedal, kunne det være det rette valg.
Den har en pris der er til at overkomme, hvor man virkelig får meget fed overdrive pedal for pengene. 
Denne Maxon OD-808 er med den eftertragtede JRC4558D Chip

Pris: 925 kr

tc Electronics MojoMojo
billig kvalitets guitarpedal

Her får man overdrive pedalen, hvor man får Mojo for alle pengene. Det siger lidt sig selv i navnet, men denne pedal oser af blues overdrive på en super fed måde. 
tc Electronics er faldet super meget i pris grundet fusion med anden virksomhed, man kvaliteten er stadig i top. Kasse en bund solid og holder rigtig godt. Prisen er næsten for billig til ikke at have en på boardet.

Pris: 349 kr

MXR Custom 2 Dialovo OD
Bedste MXR overdrive pedal

MXR laver nogle super fede pedaler til penge som alle har råd til. Men får en alsidig pedal, som en super genial til den lidt hårdere genre af musik. Dermed ikke sagt at den ikke kan være med til det mere poppet musik.
Men får rigtig meget pedal for pengene, som holder utrolig godt pga. kvaliteten.

Pris: 744 kr

Hvad er en overdrive pedal?

Overdrive pedaler lyder rigtig godt i musik, hvor der ikke er for meget distortion eller forvrængning på. Så som Blues, jazz eller garage rock. 
Hvis man har en distortion eller forvrænger pedal på pedalboardet, kan man med fordel vælge at sætte overdrive pedalen efter. Dette kan give noget fedt dynamik og volume til din distortion.
Næsten alle musikere har en overdrive pedal på sin board, da det er et stykke universel værktøj til guitaristen. Så hvorfor ikke vælge den bedste overdrive pedal, hvis du alligevel overvejer at anskaffe dig en. 

En overdrive pedal, kan få den guitarforstærker til at “cranke”, så det lyder super fedt. Jeg mener at man skal sørge for at holde sine indstillinger op overdrive pedalen, så simpel som muligt, da det tit sørger for den bedste lyst til forstærkeren. Men det er at prøve sig frem, da der er forskel fra forstærker til forstærker.

Vælg den bedste overdrive pedal

Hvis det er den første overdrive pedal du skal have, ville jeg gå efter en overall pedal, da man altid kan skifte den ud. Gensalgsprisen på overdrive pedaler, holder sig ret godt, især på de pedaler jeg har i min liste med bedste overdrive pedal.
Man kan også vælge at købe brugt på DBA.dk, hvis man er tryg ved det.