Bedste trådløs system til guitar

Bedste Trådløse System Til Guitar

Hvad er det bedst trådløse system til guitar? Jeg har valgt at lave min liste med de bedste og mest populære trådløse systemer til guitar.

Hvad gør et trådløst system til det bedste trådløse system til guitar? Det skal være et system som er pålideligt og ikke hopper ud. Der er ikke noget mere fusterende end at miste sit signal, når man er i gang med at spille guitar. Derudover skal der være en batteritid som er forholdsvis lang, så man ikke skal til at skifte batteri eller oplade den hele tiden.  

Min liste med de 3 bedste trådløse systemer til guitar:

Line6 relay G30

Bedste trådløs system til guitar

Dette trådløse system er bygget solidt, hvor man får rigtig meget for pengene. Det er 6 forskellige frekvenser at vælge mellem, hvilket brude være nok. Derudover har den er rækkevidde på 30 meter, alt efter stedet man spiller. 

Pris: 1435 kr

Mest populære system

Bedste trådløs system til guitar, men lidt dyr

Dette system er fuldstændig outstanding, hvis man bare skal have der der virker hvad gang. Bygget som en tank og fungerer fuldstændig som den skal. 
Den har en rækkevidde på 60 meter, hvilket burde være nok til 99% af alle guitarister. Den er dog i den lidt dyre ende, men du har et trådløs system til din guitar for altid. 

Pris: 3159 kr

Line6 Relay G50

Dette er storbroren til G30-modellen. Her får man lidt bedre kvalitet, hvor man godt kan mærke at man får lidt mere for pengene. Hvis man skal spille live, ville jeg vælge denne fremfor G30, men er til hjemmebrug er G30’eren helt perfekt. 
Man får også en længere rækkevidde, nemlig 50 meter. Dette er et super populær valg blandt guitarister.

Pris: 2259 kr

Købsguide til trådløse guitar system

Som moderne guitarist vil man gerne være sikker på at du eller andre snuble over et guitarkabel, så dit signal ryger. Det er også lækkert som guitarist at kunne bevæge sig frit, uden at skulle tænke på kablet. Derfor kan det være lækkert med et trådløst system til sin guitar, Så hvorfor ikke vælge det bedste trådløse system til guitar, når du er i gang.

Digital vs. Analog

Med et analogt trådløst system komprimeres lyddata først af senderen og konverteres til et frekvensmodulationssignal. Det skal derefter udvides igen, før modtageren tillader det at rejse gennem forstærkeren. 

Analoge systemer kører på VHF (Very High Frequency), der falder inden for et frekvensområde fra 30 til 300 megahertz. De bruges af størstedelen af radio- og tv-udsendelser. Andre analoge systemer kører på UHF (Ultra High Frequency), dette frekvensområde strækker sig fra 300 megahertz til omkring 3 gigahertz.

Digitale systemer transmitterer deres lyd ved at konvertere og kode lydsignalet fra instrumentet, så sendes det kodede signal sikkert på omkring 2,4 GHz frekvensbånd højere frekvenser svarende til dem, som vores WiFi-routere bruger. Digital kodning af signalet minimerer kvalitetsnedbrydningen under brug at guitaren.

Hvordan bruger man et trådløst guitar system.

Alt hvad du skal gøre er at sætte det til sit setup, som om det var et kabel. Derefter sørger du for, at den sender til den samme gruppe og kanal, der vises på modtageren, men normalt i denne dag og alder vil den automatisk linke, når den først blev indstillet. Trådløse guitar systemer er batteridrevet, så det er unødvendigt at sige, at det er vigtigt at kontrollere, at batteriniveauet er tilstrækkelig inden man skal spille koncert. 

Mange systemer er designet med genopladelige batterier eller endda indbyggede batterier, for at sikre at man ikke glemmer at få nye og friske batterier med. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.