Billig pedalboard

Billige Guitarpedaler (2021)

Billige guitarpedaler - Bliv overrasket over prisen, kvaliteten og lyden. Disse pedaler på listen kan noget lækkert til prisen.

Billige guitarpedaler behøver ikke være dårlige, hvilket er grunden til jeg har lavet denne liste. Jeg har samlet de pedaler jeg kender til, hvor prisen er formidabel, lyden er lækker og kvaliteten en dejligt.

Listen med de billige guitarpedaler

Joyo Vintage Overdrive
Billige overdrive guitarpedal

Nar man snakker billige guitarpedaler, kommer man ikke udenom Joyo. Dette kan næsten virke for billigt til at være sandt, men det er faktisk en ret fed pedal. Tjek de andre Joyo guitarpedaler ud her.

Pris: 259 kr

tc Electronics
billig kvalitets guitarpedal

tc Electronics er også begyndt at blive rigtig billige, siden de har fusioneret. Kvaliteten er de ikke gået ned på, men de kan bare producere dem billigere.
Denne Overdrive MojoMojo, er ufattelig billig kontra den lyd og kvalitet man får. 
Se alle tc Electronics her.

Pris: 349 kr

Harley Benton Digital Delay
billig digital delay guitarpedal

Harley Benton, som er Thomann’s eget mærke, som virkelig både laver lækre guitarer og pedaler. Denne Digital Delay, er fuldstændig som en digital delay, uden støj og brummen 

Se alle Harley Benton’s billige guitarpedaler her.

Pris: 1499 kr

Nux CH-3 Chorus
Billig Chorus guitarpedal

Nux guitarpedaler er ikke så udbredte, men de er super fine til prisen. Har men brug for en chorus pedal, men ikke bruger den hele tiden, er dette et super fint valg til prisen.

Pris: 249 kr

Fordele og ulemper ved billige guitarpedaler

Det er både fordele og ulemper ved billige guitarpedaler, men føler helt klart at der er flere fordele end ulemper. Nogle af de billige guitarpedaler, kan godt støje en del da kredsløbet ikke er helt så gennemtænkt.
Vælger man at købe en ordentlig strømforsyning til sine guitarpedaler, er man rigtig langt i støjreduceringen. De pedaler jeg har linker til, støjer ikke når jeg bruger dem med mine strømforsyning. 
Den største fordel ved billige pedaler, er jo helt klart prisen. Dog er de alle lave af super kvalitet, så de holder utrolig godt. De kan være ret svære at komme af med igen, på det brugte marked, da man til prisen bare køber en ny med garanti istedet. Men hvem vil også sælge gode pedaler 🙂