Boss Waza BD pedal

Boss Waza Pedaler

Hvad er Boss Waza Pedaler? Er de bedre end almindelig Boss pedaler?

Hvad er boss Waza?

Hvis du eks. har været på Thomann for at søge på nye pedaler, er du sikker stødt på Boss Waza Craft pedaler. 
Pedalerne er et redesign af de gamle pedaler, hvor Shinji Wajima har været med til at redesigne lyden. Shinji Wajima er guitarist i den japasnke trio Ningen Isu, hvilket er grunden til at Boss mente han var den perfekte til at vælge lyden til den nye redesign af pedalerne.  

Der er ret store i forhold til de gamle boss pedaler, hvilket er godt for nogle og andre er ikke vilde med det. En pedal er der blevet meget populær for tiden, er Boss MT-2W som er Boss Waza’s version af Boss Metal Zone. Den har fået en god gennemgang af dens dobbelt forstærkningskredsløb og derefter får opgraderet dens buffer, så der er meget attack på den og en del mindre støj. 

Se og køb Boss MT-2W pedalen her, hvor du får en helt anden pedal end de gamle Metal Zones.

Pris: 1035 kr

En anden meget populær pedal i Boss Waza Craft serien, er er Boss BD-2w. Det er Blues Driver pedalen i en Waza redesign, hvor man har valgt at køre den hele analog med BBD-komponenter. Dette har man gjort for at få den gamle autentiske lyd frem igen.  Man har også valgt at redesigne kredsløbet, hvor man prøver at ramme den originale BD tone.

Pris: 1179 kr

Er de bedre end almindelig Boss pedaler?

Det er meget forskelligt hvad folk de mener om de forskellige Boss Waza pedaler, men de jeg har prøvet syntes jeg er federe end den almindelige Boss serie af pedaler. Hvis man skal ud at have en ny pedal, syntes jeg man skylder sig selv at prøve disse pedaler. 
Dog er de noget dyre end almindelige Boss pedaler, men man får virkelig også noget super fedt kvalitet i disse pedaler. 

Waza-serien er heller ikke kun guitar pedaler. Der er også lave et headset beregnet til guitar øvning og en Tube Amp Expender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *