Byg selv guitar - les paul

Byg selv guitar(DIY)

Går du med en drøm i maven om at skulle bygge din egne elektriske guitar? Byg selv guitar kit er en rigtig god måde at komme i gang.

Byg selv guitar, er et emne der er rigtig meget oppe for tiden. Kan det lade sig gøre at bygge en guitar som en fed, selvom man aldrig har prøvet det før? Det korte svar: JA!

Byg selv elektrisk guitar kit - vejen frem hvis men ikke helt har styr på det endnu.

Hos Thomann kan få købe nogle rigtig fede kits, så man kan bygge sin egen elektriske guitar. Har jeg selv bygge et par stykker, da man får rigtig meget for pengene. Jeg har valgt at fokusere på de 2 fedeste kits jeg har prøvet, da det er der jeg har min erfaring. 

Kit 1 - Harley Benton Les Paul
Byg selv guitar - les paul

Med dette kit får man rigtig meget for pengene og en super kvalitet. Det er en af de lidt svære kits at bygge, men har man bare lidt teknisk snilde, kan man sagtens bygge den.

Pris: 749 kr

Kit 2 - Harley Benton - Tele style

Dette er virkelig også et fedt kit, som en lidt nemmere at bygge. Man får en rigtig fed telecaster og tele-lyd, uden at sprænge budgettet. Man finder ikke bedre guitar til pengene, hvis man selv gider at ligge lidt timer i.

Pris: 749 kr

Hvorfor bygge sin egen guitar?

Når man har bygget sin egen elektriske guitar, finders der ikke noget mere tilfredsstillende at spille på. Man får en virkelig fed keeperguitar, som man får et helt specielt forhold til, da man selv har bygget den. 
Derudover kan man jo selv bestemme hvordan men justere den, hvilken farve den skal have og generelt bare selv bestemme hvordan den skal se ud. 
Man lære også rigtig meget omkring hvordan en guitar er opbygget, hvad de forskellige ting på en guitar gør og hvordan man kan reparerer og justere en guitar. Her er rigtig mange penge at spare i fremtiden 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.