Øveforstærker - Fender Mustang

God Øveforstærker

God øveforstærker? Hvordan vælger du hvad der passer til dig og dine behov? Se listen her, som viser hvad der er det bedste på markedet lige nu.

En god øveforstærker, er en guitarforstærker som en lille, ikke spiller for højt og har nogle funktioner der gør, at man kan øve døgnet rundt.
Du kender måske det, hvor man gerne vil spille sent om aftenen, men resten af huset sover. Derfor kan det være en god ting med en lækker øve forstærker til hjemmet.

God øveforstærker, se min liste med de 3 bedste øveforstærkere til guitar hos Thomann:

  • Fender Mustang
  • Boss Katana Mini
  • Marshall M15GR

Fender Mustang I v2

Øveforstærker - Fender Mustang

Dette er en lille øveforstærker, som har stor potentiale for at man bliver rigtig glad for den. Der findes rigtig mange muligheder i denne øveforstærker, for at få en rigtig god lyd, hvor man finder nogle indbygget effekter. Derudover kan man tilslutte sine høretelefoner, så man kan øve på sin guitar døgnet rundt uden at forstyrre andre. 
Den har en lyd der er meget Fender agtig, hvilket bestemt ikke gør noget.
Det er en super alsidig, bruger venlig og god øveforstærker.

PRIS: 899

Boss Katana Mini

7w lyder ikke at ret meget, man denne Mini Katana fra Boss gør et formidabelt arbejde, men bare spiller max fedt. Der er 3 forskellige indstillinger som lyder super fedt – Brown, Clean og Crunch. Det er 3 indstillinger som virkelig kan noget hver for sig, dog er jeg mest til den Crunch indstilling, da den bare er super fed.
En anden fed ting ved den, er at man kan tilslutte hovedtelefoner til den og at man kan sætter batterier i, så man kan have den med over alt.

PRIS: 759

Boss Katana Mini

Lille Marshall øveforstærker

En lille 15w Marshall forstærker, hvor man ikke skal lade sig skræmme af størrelsen. Jeg syntes faktisk de rammer en nogenlunde god Marshall lyd i denne øveforstærker. Den kan selvfølgelig ikke hamle op med de gode gamle rørforstærkere, men den gør det godt.
Der er 2 gode kanaler – Clean og Overdrive, hvor overdrive delen er super lækker.
Derudover er der hovedtelefon tilslutning og et 3-band tone kontrol, så man kan ramme en lyd man godt kunne tænke sig.

PRIS: 799

Skal du bruge en større guitarforstærker?

Jeg har lavet en side, hvor jeg fortæller om nogle virkelig fede guitarforstærkere til et budget hvor alle kan være med. Se mere her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.