guitar værktøj til justering

Guitar Værktøj Til Justering

Guitar værktøj til justering og intonering af din guitar. Har du tænkt på at spare de penge og lære at gøre det selv?

Hvis man godt kunne tænke sig at spare nogle penge på at justere din guitar? Det er faktisk ikke altid så svært som man skulle tro. Det der er rigtig fedt ved at kunne justere og intonere sin guitar selv, er at man kan få sat sine guitarer op, præcis som man gerne vil have dem.

Hvilket værktøj skal man bruge til at justere sin guitar?

Der er efterhånden lavet rigtig mange forskellige værktøjs kits, hvor man får rigtig meget af det basale guitar værktøj til justering og intoneringen. Dem vil jeg også gerne slå et slag for + hvad der er lækkert at have ud over. 

Rockcare Kit
guitar værktøj til justering af guitar

Med dette kit får man rigtig meget værktøj for pengene, hvilket gør du kan justere og intonere rigtig mange guitarer. Dette er samme sæt som jeg selv bruger og er super tilfreds med det, da værktøjet er ganske glimrende kvalitet.  

Pris: 379 kr

Harley benton - Billigt sæt
billig guitarværktøj

Med dette sæt får man ikke helt samme mængde værktøj til justeringen af din guitar. Man kan godt blive lidt øv, når man er igang om mangler et stykke værktøj. Men hvis det er første gang, er dette et sæt der sagtens kan bruges.
Thomanns eget mærke, hvilket er derfor prisen er så lav og god.

Pris: 175 kr

Nice to have - Guitar værktøj

Noget værktøj er bare dejligt at have og gør hele processen meget mere behageligt. Derfor har jeg fundet nogle ting, som gør det hele til en leg og sørger for man bevare motivationen. 

Harley Benton Neck Rest
lækkert værktøj til guitar, som beskytter

Et styks værktøj som sørger for det hele bliver meget nemmere at håndterer. Denne sørger for beskytte din guitarhals og gør det meget nemmere at arbejde med på et bord. 
Dette burde alle guitarister at have.

Pris: 75 kr

Göldo Double Edge Nut File

Dette nut file kit kan sørger for at give din guitar justering og intoneringen det sidste skub, for at det sidder lige i skabet. Man skal være lidt forsigtig i starten, hvis man ikke har prøvet det før. Men en nu nut er heldigvis ikke så dyr, hvis noget skulle gå galt.
Jeg har haft mit sæt i en del år nu, og det er stadig perfekte til gåde el-og akustiskguitar. 

Pris: 719 kr

Få professionelt hjælp

Jeg har lavet en side, hvor man kan finde en professionel til at hjælpe dig med din justering og intonering, hvis ikke du har mod på selv at gå igang.

guitar værktøj til justering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.