Hvordan man spiller guitar

Hvordan spiller man på guitar?

Ret mange har spurgt til hvodan spiller man på guitar, hvilket jeg vil besvare med denne artikel.

Hvordan spiller man på guitar? Der findes flere forskellige måder man kan spille guitar, når man først har lært at spille guitar. 
Helt grundlæggende spiller man guitar ved at den ene hånd bruges til at presse strengene ned på gribebrættet, hvor den anden hånd bruges til at få strengene til at vibrere. Når strengene vibrere kommer vibrationerne ind i guitarens klang hul, som så forstærker lyden.  

Hvordan man spiller guitar

På elektrisk guitar er det pickupperne som fanger vibrationerne, som så bliver forstærket igennem en guitarforstærker. 

Hvordan spiller man på guitar?

Når man spiller guitar, kan man spille på den på forskellige måder. Man kan  spille fingerspil, hvilket er det som man tit høre i stille og rolige sange. Men fingerspil kan også give en ret funky lyd og symmetrisk  lyd, som kan være ret fed. Det er hvor man som regel holderne akkorder med den ene hånd, hvorefter man anslår en strenge af gangen med fingerne. 

Man kan benytte strumming hvor man anslå alle strengene på samme tid, imens man med den ene hånd holder en akkord, hvorefter man få en masse lyd fra alle strengene. Dette giver en mere fyldig lyd. Dette er en af de mest anvendte metoder til at spille guitar.

Man kan også spille soloer eller melodier, hvilket er hvor man spiller en streng af gangen, som regel nogle toner der ligger i en skala. Dette gør at man kan lave en lækker melodi, som passer ind i sangen. Dette bruges mest i band sammenhængende, da det lyder rigtig godt med en rytme guitarist, trommeslager og en bas.

Kunne du godt tænke dig at lære at spille guitar? Jeg har lavet en guide med forskellige måder at lære det på. 

Lær at spille guitar