Køb af guitar og guitar gear online fra udlandet

Hvad for man ud af at købe ting fra udlandet online?

På min side henviser jeg til forskellige sider hvor man kan købe forskellige ting. Nogle af sider er online sider, hvor man køber varen fra udlandet. Men kort sagt, så ja, det kan sagtens svare sig at bestille sine ting online, da det åbner oceaner af muligheder for hvad man kan købe.

Her er de ting jeg vil gennemgå i dette indlæg:

  • Amazon.de
  • Hvorfor bestille online
  • Hvor meget kan jeg spare ved at købe udlandet
  • Hvor kan jeg bestille fra
  • Hvorfor bestille online
  • Moms, told og skat
  • Hvilke problemer kan der opstå

Amazon.de

Rigtig mange danskere er ikke helt bekendt med platformen Amazon.de og det er virkelig synd, da det er en het fantastisk platform til at købe man forskellige ting.
Amazon.de er et sted hvor jeg køber rigtig mange ting, da det bare virker helt fantastisk. Man kan næsten alt derinde, til en god pris og en top kundeservice.

Den støreste ulempe ved Amazon.de er at det er en tysk hjemmeside, hvilket kan give lidt sprogbarriere. Men fortvivl ikke, google har en automatisk oversætter som fungerer helt perfekt til sådan noget. Så det er bare at trykke på oversæt siden, hvorefter du kan vælge dansk som sprog.

Det jeg havde størst fortvivelse omkring da jeg første gang brugte Amazon.de, var forsendelsen. Jeg har dog aldrig haft problemer med det, hvilket gør jeg har modtaget alle de ting jeg har bestilt derinde.

Hvorfor bestille online

Hvis og når jeg vælger at bestille noget af mit guitargear online, er der flere parametre der spiller ind. En af de større parametre hos man der bestiller online er prisen, da der selvfølgelig er en lille besparelse. Mange af de udenlandske butikker betaler ikke samme moms som i danmark, hvilket gør de kan sælge tingene billigere.

Kvaliteten når man bestiller online er præcis den samme som i danmark, hvilket gør den ikke spiller ind her. Med de sider jeg henviser til, har jeg altid modtaget en god kundeservice, hvor jeg flere gange i en fysiske butikker i danmark har oplevet under middel kundeservice. Hos feks. Thomann.de har de 30 dages money back garanti, hvilket er rigtig dejligt når man ikke altid kan prøve tingene inden man bestiller dem. De har også en telefonlinje med danskere i røret, som er super kompetente til at vejlede dig.

En af de støreste parametrer for jeg bestiller i udlandet, er at jeg får et meget større udvalg af det fede guitargear. I de fysiske butikker er de begrænset af plads, hvilket gør de ikke kan have ret meget liggende på lager.

Hvor meget kan jeg spare ved at købe i udlandet?

Jeg er blevet spurgt mange gang, hvor meget jeg kan spare ved at købe guitargear online. Det er rigtig svært at give en konkret svar på, da der er mange ting der spiller ind her. Men tit kan man nemt spare mellem 5-10% på en vare, hvis du køber den inden for EU.

Hvis man vælger at bestille fra nogle af de kinesiske sider som Wish.com og Alibabaexpress.com, så koster nye strenge eller en ny capo næsten indenting. Her er kvalitet også en helt anden og kan ikke sammenlignes med det vi er vant til at købe i EU. Dette er grundet i, at rigtig meget af det vi køber igennem disse sider er kopier, som er lavet af noget helt andet materialer end hvad vi er vant til.


Hvor kan jeg bestille fra

Der finder utallige sider hvor man kan vælge at købe sit udstyr fra, så derfor har jeg lavet en liste med de sider jeg bruger, når jeg bestiller mit guitargear online.

  • Thomann.de
  • Amazon.de