guitar vægophæng i rød

Lækre Guitar Vægophæng (2021)

Der finders mange forskellige guitar vægophæng, men der kan være ret stor forskel på dem.

Jeg har fundet lidt forskellige guitar vægophæng frem, som jeg syntes er pengene værd. Jeg har fundet nogle der passer til enhver, så konen også syntes de er pæne.

Sorte guitar vægophæng

K&M 16280
mest solgte guitar vægophæng

Den mest solgte vægophæng, hvilket ikker er uden grund. Den er lille, billig og perfekt. Det er et ophæng der gør det den skal og passer på guitaren.

Pris: 49 kr

Harley Benton GW-Lock

Den lidt billigere model fra Thomanns eget mærke, Harley Benton. Det der gør denne model lækker, er at den har disse locks på, så guitaren ikke falder ned fra væggen. 

Pris: 44 kr

Hvide guitar vægophæng

K&M 16280 i Hvid
Populær Guitar vægophæng i hvid

Nogle gange er det mest praktisk at have en hvid guitar vægophæng, hvis man har hvide vægge. Derfor er dette blevet et ret populært valg, da vi har mange hvide vægge i danmark. 

Pris: 55 kr

Sjove guitar vægophæng

Guitar Grip Rød Metallic
guitar vægophæng i rød

Guitar Grip har lavet nogle ret fede guitar vægophæng, men de ligger i den dyre ende af prisskalaen på ophæng. Dog er det jo en engang investering, så de er super sjove at have sin guitar hængende på.
De fåes i forskellige farver og materialer.

Pris: 372 kr

Rockstand guitar ophæng

Dette kan give et ret cool look på din væg, da man selv kan bestemme positionen på sin guitar. Det kan få den til at se ud som om den svæver ind mod væggen. Den jeg har linket til, henvender sig til elguitar og elbas, men den findes også i en version til akustiske guitarer.

Pris: 125 kr

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg hænger min guitar i en guitar vægophæng?

Man vil til en start gerne sikre sig, at guitaren bliver på væggen og ikke får nogle grimme skader af at falde den. Derfor er det vigtig at man får sat sin guitar vægophæng op rigtig, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse.
Man skal tænke over at en guitar godt kan være ret tung, så et. Par ravpluks og nogle gode skruer er at fortrække. De fleste vægophæng man køber, medfølger der både skruer og ravpluks.

Noget andet der er super vigtigt når man skal hænde sin guitar på væggen, er at man vælger den rigtige væg. Man skal ikke hænge guitaren på en ydervæg, da de bliver kolde og nogle gange fugtige. Og er der noget en guitar ikke er særlig vild med, at det temperature forskelle og fugt. Så vælge en væg som ikke er en ydervæg og man holder sig tør.

Det kan også anbefales at vælge et rum, som ikke er alt for tør og som holder en nogenlunde jævn temperatur. Dette vil guitar blive glad for. En glad guitar, gør en guitarist glad. Hvis det er en guitar man kun bruger engang imellem, vil jeg anbefale en guitartaske at opbevare den i

Nogle gange prøver folk at være meget kreative omkring at lave guitar vægophæng selv, hvilket også give nogle gode resultater. Men hvis men går i gang med det, skal man huske at guitaren ikke kun skal hænge, men også gerne beskyttes så godt som muligt. Derfor skal man vælge noget skum af en art, som guitarens hoved kan hvile på.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.