eksempel på gummi remholder

Montere guitarrem

Montere guitarrem - Hvordan montere man en guitarrem, på forskellige typer af guitar? Jeg har lavet guiden der svare på dit spørgsmål.

Hvordan sætter man en guitarrem på en guitar:

  • Guitarrem på akustisk guitar
  • Guitarrem på elektrisk guitar
  • Guitarrem på spansk guitar

Montere guitarrem på akustisk guitar

Når man skal montere en guitarrem på en akustisk guitar, er der flere forskellige måder man kan gøre det på. Den mest anvendte måde at montere en guitarrem på en akustisk guitar, er ved at bruge eller bruge guitarrem knopper(Strap holders). På rigtig mange nyere guitarer sidder de på, når man køber guitaren fra butikken. Jeg har oplevet at de ældre guitarer ikke altid har dem monteret, hvilket man sagtens selv kan montere. 

Montere guitarrem på elektrisk guitar

På en elektrisk guitar har jeg ikke oplevet, hvor der ikke var gjort klar til at montere en guitarrem. Dog kan men forbedre det ved at montere strap locks, så man ikke taber sin elektriske guitar når man står at spiller på den. 

Montere guitarrem på spansk guitar

Montering af guitarrem på en spansk guitar, kan gøres på flere forskellige måder, alt efter hvad man bedst kan lide. Nogle sætter guitarrem knopper på, nogle kan bedst lide at binde guitarremmen fast til guitarens hovede og man kan også få nogle remme som man montere i guitarens klang hul.   

Bedste strap locks til at montere guitarrem

Man kan med fordel vælge forskellige måder at sikre, at ens guitar ikke ryger ud fra guitarremmen og ødelægger den. Det ene er at købe nogle strap locks, hvilket jeg bruger på mine elektriske guitarer. Men kan også vælge at købe/finde nogle af de gummi ringe, som sidder på patentflasker, hvilket jeg bruger på alle mine akustiske guitarer. 

Strap Lock

Strap locks til montering af guitarrem

Super fede strap locks til montering af guitarrem. Det er dem jeg bruger på mine elektriske guitarer, da de ikke fylder så meget som nogle af de andre man ser på markedet. 

Pris: 189 kr

Gummi ring til guitarrem

Disse er ret fede til akustiske guitarer, da det bare er nogle ringe, som man montere efter man har sat sin guitarrem på. Se billedet, hvordan de skal monters

Pris: 38 kr

Eksempel på montering af gummi ring som holder guitarremmen.

eksempel på gummi remholder

Jeg har lavet den ultimate guitar til guitarstrenge. Hvilke der er de bedste og hvor meget man får for pengene.

Bedste guitarstrenge til westernguitar