Musikere spiller sammen

Musikerkontakt – Hvor finder jeg andre at spille med?

Musikerkontakt - Hvor finder jeg andre musikere at spille med? Jeg har svaret til dig her.

Vil du gerne spille med andre musikere , men har problemer med at finde andre musikere? Jeg har lavet listen med alle de steder jeg selv har brugt og søgt efter musikerkontakt.

Hvordan skal jeg tage kontakt til andre musikere?

Finder du en musikerkontakt som har vækket din interesse, kan det være en god idé at man hurtigst muligt snakker sammen i telefonen. Dette kan hjælpe med at forventningsafstemme hvad de søger og hvad du søger. En musikerkontakt annonce kan være svær at skrive, da man måske ikke helt ved hvad man præcis søger hos en guitarist. 
Derfor er det nemmere at snakke sammen og hurtig se om der skulle være lidt kemi. Dette gør det meget sjovere at spille sammen, hvis man har det godt med hinanden. 

Find et band

musikerkontakt

Det med at finde et band, er det som at skulle finde en musikere?
Det er det ikke helt, da der er flere mennesker man skal forholde sig til. Det kan være svært at komme ind i et band, hvis ikke man kender nogle af musikerne i forvejen. Dette kan både være nære musikerkontaker, men også de mere perifere kontakter. 
Hvis man vil finde at band, er det vigtigt at man kan godt med mere eller mindre hele bandet, da man kommer til at tilbringe meget tid sammen. Hvis man finder det rigtige band, har man også venner for livet(og gode musikerkontakter).

Hvis man skal spille i band, kan det være en god idé at få lavet sig et fedt pedalboard. Se hvilke pedaler der bør være på pedalboardet og hvilke pedaler der er super fede.

De bedste guitar pedaler