MUUV.DK – Sammen om den danske musik

I denne artikel vil vi give en kort introduktion til MUUV, der er en hjemmeside med et stort fokus på vækstmusikere og den danske musik. MUUV hjælper elever med at finde en dygtig underviser, guider musikere til at blive dygtigere og promovere dygtige musikere.

 

Her får du et kort overblik over mulighederne på MUUV.

Find privat musikundervisning

Ønsker du at lære et nyt instrument (eller forbedre dine evner), så er privat musikundervisning uden tvivl en af de mest effektive metoder. Privatundervisning er tilpasset dine ønsker og evner, og tager altid udgangspunkt i, hvad du har brug for. MUUV har et stort udvalg af dygtige musikundervisere, som elever gratis og uforpligtende kan kontakte.

Pige spiller klaver

Selvstudie i populære instrumenter

Nodebog

MUUV leverer også en del gratis indhold på deres hjemmeside, som musikere kan bruge til at lære nye ting eller som et opslagsværk. Her er guides til guitar, klaver, sang, trommer, bas, studie og musikteori.

YouTube-kanal for guitarister

Følg MUUV på de sociale medier

YouTube er et fantastisk supplement til at udvikle sine evner inden for musik. MUUV har kanalen MUUVTube, hvor guitarister kan lære teori, teknik, akkorder og hele sange. Kanalen er en af de få danske kanaler, der findes, hvilket gør det meget mere tilgængeligt for mange at lære at spille guitar.

Inspiration til danske vækstlagsmusikere

Danmark er et land spækket med dygtige musikere. Der findes naturligvis de store talenter, som du kender fra festivaler, radio, tv og de store playlister. Der findes dog også et segment, der leverer musik af lige så høj kvalitet, men som ikke har ramt de helt store scener endnu. MUUV sætter fokus på netop disse artister, da det både kan give folk nogle nye musikalske oplevelser og er med til at skabe en mere divers musikscene i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.