Opbevaring af guitar

Opbevaring Af Guitar

Opbevaring af guitar, er det så vigtig? Det korte svar: JA. Det sørger for du har din guitar i lang tid.

Opbevaring af guitar kan ske på flere forskellige måde, alt efter hvor man gerne vil opbevare dem. Man kan gøre det på forskellige måder, alt efter hvordan vejret er udenfor. Vejret har en stor rolle af din guitars helbred, da din guitar med højst sandsynlighed er lavet af træ. Træ bliver påvirket meget af vejret, hvilket gør vi skal passe på vores guitar og opbevare dem rigtigt.

Opbevaring af din akustiske guitar

Ens akustiske guitar kan hurtig slå revner, hvis den tørre ud, hvilket gør at de er mere modtagelig overfor vejret. Det gør at opbevaringen af din akustiske guitar er vigtig. 
Nogle hænger din guitar på væggen, hvilket der ikke er noget galt med, men man kan godt tage nogle forhåndsregler når gør det. 
Det vigtigste er at man ikke hænger den på den ydervæg, da de godt kan blive kolde.

Bedste Guitartaske

Bedste guitartasker Mono

Man kan også vælge at ligge dem i en guitartaske eller kasse, hvilket altid er at foretrække, da de beskytter virkelig godt. Har man sin guitar i en taske eller kasse, kan men med stor fordel vælge at benytte en humidifier, hvilket sørger for at din guitar er i det rigtige miljø. 

Opbevaring af elektrisk guitar

Opbevaring af elektriske guitarer er lidt nemmere, da de er noget mere hårdføre. Men derfor kan man godt tage nogle sikkerhedsforanstaltninger, som søger for at man har sin guitar lang tid. 
En god idé er at man altid ligger den i tasken eller kassen igen, når man er færdig med at spille. De støreste påvirkninger på en elektrisk guitar, er at halsen kan blive buet eller i værste fald dreje, hvilket ikke er nemt at rette op på.